Előfizetői tartalom

Fókuszban a forráskihelyezés módozatai

Portfolio
Örök kérdés -- főként a nagyvállalatoknál --, hogy milyen tevékenységek működtethetők gazdaságosan házon belül, és melyek azok a területek, amelyeknek feladatait érdemesebb külső céggel elvégeztetni. A gazdaságossági, célszerűségi kérdések megválaszolásában segítségül hívhatók az informatika különböző forráskihelyezési megoldásai, de a három elvi lehetőség közül már előre kell választani: nálam, nálad, vagy nálunk.

Az alábbi írás a nyomtatott Számítástechnikában jelent meg. Mikor érdemes?. Öt esetben érdemes a vállalatoknak valamilyen mértékű IT-kihelyezésen gondolkodniuk: 1. az alaptevékenység kiszolgálásának javítása érdekében, illetve technológiaváltás miatt szükséges, nagy IT-fejlesztések előtt, 2. a komoly ráfordítások ellenére a vártnál sokkal alacsonyabb IT-teljesítmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés