Előfizetői tartalom

A PSZÁF reagálása a Pannonplast Rt. elnökének nyilatkozataira

Portfolio
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a Pannonplast Rt. elnök-vezérigazgatójának, Dr. Fehér Erzsébetnek az elmúlt napokban a Pannonplast Rt. egyes tulajdonosainak befolyásszerzése tárgyában lefolytatott felügyeleti eljárással összefüggésben, több sajtóorgánumban is közzétett nyilatkozatával kapcsolatban, a tények pontos rögzítése érdekében, az alábbiakat kívánja közzétenni a nyilvánosság számára:

A Pannonplast Rt. (a képviseletében eljáró elnök-vezérigazgató asszony, Dr. Fehér Erzsébet útján) 2003. április 22-én fordult beadvánnyal a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez, amelyben a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény (továbbiakban: Tpt.) nyilvánosan működő részvénytársaságban történő befolyásszerzés bejelentésére és közzétételére vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés