Előfizetői tartalom

Kipattant a vita a Beopetrol privatizációról

Portfolio
Mint az várható volt heves vitákat szült a Beopetrol privatizációja. Az INA egyik igazgatósági tanácsosa (tagja?) úgy nyilatkozott, hogy a privatizációért felelős szerb miniszter csúszópénzt fogadott el, s kitért az INA-val meglévő vita tárgyalásos rendezése elől - írja az MTI. Mint ismeretes az INA már többször felvetette, hogy az egykor az INA Csoporthoz tartozó, s Horvátország önállósulásakor levált Beopetrol az INA-t illeti.

Szerb oldalon természetesen azonnali tiltakozást váltott ki az elhangzott nyilatkozat. A szerb privatizációs miniszter kijelentette, hogy kész tárgyalóasztalhoz ülni a vitás kérdések rendezéséről, de ennek előfeltétele a nyilvános bocsánat kérés. A Beopetrol értékesítése pedig hamarosan le fog zárulni.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés