Előfizetői tartalom

Országgyűlési "igen" a Pannonplast-vizsgálóbizottság felállítására

Portfolio
Az összetettsége és változó elnevezése miatt általunk már némiképp egyszerűsítve Kulcsár-ügynek nevezett pénzügyi csalássorozat számos szálának vannak politikai vonatkozásai is. Ezt bizonyítja, hogy az Országgyűlés ügyrendi bizottsága hétfői ülésén egyhangúlag általános vitára alkalmasnak találta az ún. Pannonplast-vizsgálóbizottság felállítását kezdeményező, a Fidesz által módosított javaslatot.

A legnagyobb ellenzéki part módosítása azt jelentette, hogy a Fidesz megváltoztatta a Pannonplast-bizottság elnevezését és vizsgálati körét: belevette "a K&H Equitis Rt.-nél történt milliárdos sikkasztásnak, a Britton cégcsoport tranzakcióban betöltött szerepének, a Medgyessy Péter által elnökölt Inter-Európa Bank Rt.-ben történt pénzmosásnak és az egész botránysorozattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés