Előfizetői tartalom

Gazdagodunk, gazdagodunk: bepillantás Gates és Buffett pénztárcájába

Portfolio
Immár 21. alkalommal jelentette meg a leggazdagabb 400 amerikai listáját a Forbes. A listán szereplők összesített vagyona 10%-kal 955 mrd USD-re emelkedett egy év leforgása alatt, melynek hátterében elsősorban a technológiai és internet részvények idei száguldása áll. Az élen a helyzet változatlan: Gates, Buffett és Allen a sorrend.

A lista 9. helyét elfoglaló, az Oracle-t megalapító Ellison teljes vagyona 18 mrd USD, így ha az összes BÉT-en jegyzett társaság 100%-át megvásárolja a jelenlegi árfolyamok mellett akkor is még marad pénze egy erdőmester - tutti frutti kétgombócos fagylaltra a körúton. Az alábbi táblázat önmagáért beszél, így immár csak annyit emelnénk ki, hogy legnagyobb vagyonnövekedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés