Előfizetői tartalom

Autópálya építés változtatás és átütemezés nélkül

Portfolio
Éles kormányzati reakciót váltott ki a Népszabadság pénteki számának azon állítása, hogy a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) költségvetésének 70 mrd Ft-os megkurtítása (300 mrd Ft helyett 230 mrd Ft) miatt jövőre nem lesz forrás az M3-as Nyíregyházáig és az M35-ös Debrecenig tartó szakaszára, ill. a 6-os főút Dunaújvárosig gyorsforgalmivá való építésére.

Medgyessy Péter egyenesen úgy fogalmazott, hogy amennyiben igaz lenne a cikk állítása, hétfőtől új személy áll a GKM élén. Ezek után nem meglepő a GKM állásfoglalása, melynek lényege az, hogy a Kormány autópálya-programja nem változik. A GKM képviselője az MTI-nek nyilatkozva az eset kapcsán azt mondta, hogy "cél, hogy a kormányhatározatban szereplő útépítési terv...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés