FONTOS Óriási veszélyre figyelmeztet Acemoglu, nagy bajban lesznek a dolgozók
 
Előfizetői tartalom

Tebész: 32 és 85 ezer Ft között legyen a Brau ár - felszólítás az Amstelnek

Portfolio
Az Amstel felvásárlási ajánlata ellen tiltakozó levelet fogalmazott meg a Tebész, amely az ajánlati árnál jóval magasabb összeget tart indokoltnak a Brau Union részvények esetében. TEBÉSZ által elfogadható tisztességes felvásárlási ár az osztrák anyavállalt részvényeseinek kínált részvényenkénti 127 euro (32.512 Ft.) és az anyacég és leánya közötti nyereségtermelési arány alapján a cégcsoportért fizetett teljes összegből számított, részvényenkénti 333,65 euro (85.416 Ft.) között húzódik meg. A Tebész levele:

Tisztelt Elnök Úr! A Tőzsdei Egyéni Befektetők Érdekvédelmi Szövetsége /TEBÉSZ/ az AMSTEL Sörgyár Rt. Magyarország /AMSTEL Rt./ 2003. szeptember 8-án a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. /Brau Rt./ részvényeire tett, majd többször javított, ám a felügyelet által mégis felfüggesztett felvásárlási ajánlatát, az újkori magyar tőkepiac legtisztességtelenebb felvásárlási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés