Előfizetői tartalom

Három tényező a British Airways stratégiájából

Portfolio
1.8%-kal csökkenő kapacitáskihasználtság mellett 1.9%-kal csökkenő utaslétszámról számolt be szeptemberben a British Airways, a társaság forgalmi adatai alapján mintegy 0.3%-kal maradt el 2002 július-szeptembere között nyújtott teljesítményétől. A társaság életében az elmúlt hónapok stratégiailag meghatározó eseményei közül három tényező emelhető ki.

A földi és az adminisztratív személyzet képviselőivel januárig visszamenőlegesen érvényes 3%-os alapbéremelésről szóló megállapodás jött létre, amely megszüntette a tömeges munkabeszüntetéssel kapcsolatos kockázatokat, ugyanakkor jelentős többletet jelent a személyi jellegű költségeknél. A British Airways és a Swiss International Air Lines szeptember végén egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés