Előfizetői tartalom

Egyre népszerűbbek és ismertebbek a tőzsdei szolgáltatások - Győr a következő állomás

Portfolio
Az október 1-én tartott debreceni rendezvényt követően november 6-án, csütörtökön Pécsett folytatódott a Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság (BÉT) Tőzsdei Nyílt Napok programsorozata. A hazai nagyvárosokban megrendezendő nyílt napok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a magánbefektetők és a tőzsdei szolgáltatások iránt érdeklődők megismerkedhessenek a Tőzsde és a tőkepiac működésével, befektetési lehetőségekkel valamint a piaci szereplők (szekciótagok, tőzsdei adatszolgáltatók, kibocsátó cégek) tevékenységével.

A nagy érdeklődés mellett megtartott november 5-i rendezvénynek a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara adott otthont. Az expószerű kiállításra látogatók a BUDA-CASH Brókerház Rt., az Inter-Európa Bank Rt., az OTP Bank Rt. és a Profiterol független gazdasági és befektetési magazin szakembereivel találkozhattak. Az esemény ünnepélyes megnyitóját Toller László...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés