Előfizetői tartalom

Sikeres OTP jelzáloglevél kibocsátás - Folyt.köv.

Portfolio
Az OTP Jelzálogbank lakossági befektetők részére kibocsátott jelzálogleveleinek jegyzése a közelmúltban lezárult. Az első, magánbefektetők részére szervezett jegyzés sikere már a két hetes jegyzési időszak első napjaiban felülmúlta a kibocsátó előzetes várakozásait, illetve visszaigazolta az OTP Bank lakossági termékpalettája bővítetésére vonatkozó döntés üzleti megalapozottságát.

A dematerializált, névre szóló, 1 éves futamidejű, évi 11.25 százalékos kamatozású értékpapírra a jegyzési időszak alatt több mint 7,000 lakossági befektetőtől, mintegy 15 milliárd forint össznévértékű jegyzés érkezett, melyet a kibocsátó teljes egészében elfogadott, allokációra nem került sor. A jelzáloglevelekkel hamarosan kereskedni lehet a Budapesti Értéktőzsdén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés