Előfizetői tartalom

248 alatt nyitott a forint, jönnek az áht és GDP adatok

Portfolio
A forint/euró kurzusa reggel a múlt pétenki zárószintje közelében nyitott, a kereskedés eddigi szakaszában csak minimális elmozdulások látszanak. Az állampapírok másodpiacán vegyes irányú, néhány bázispontos elmozdulások mutatkoznak. A dollár egyelőre tartani tudja a péntek délután megszerzett erejét az euróval szemben, a dollár/jen relációban azonban már mutatkozik némi korrekció.

Kissé kivárhat a piac az áht és a GDP adat előtt. A hazai fizetőeszköz euróval szembeni árfolyama reggel a múlt pénteki zárószintje (247.70-247.90) közelében nyitott. A legutóbbi kötések is jellemzően ebben a sávban születnek, mely az intervenciós sávban mintegy -12.25%-os forintpozíciót jelent. Az amerikai piacok zárva tartása miatt, illetve fontosabb magyar makroadatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés