Előfizetői tartalom

Trigránit, a regionális ingatlan nagyhatalom

Portfolio
Több mint három milliárd euró értékű befektetést tervez a következő 3 évben a TriGránit a közép- és kelet európai régióban. A befektetési spektrum Lengyelországtól Bulgáriáig terjed lakóingatlanoktól, kereskedelmi szálláshelyekig és üzletházakig. Mindeközben Budapesten folytatódik a millenniumi városközpont építése.

Todd Cowan, a TriGránit vezérigazgatója a Világgazdaságnak nyilatkozva elmondta, hogy 2007-ig három milliárd euró értéket meghaladó beruházásokat tervez a kanadai-magyar ingatlan fejlesztő vállalat. A tervezett fejlesztések: A bulgár befektetési lehetőségeket az ország jövőbeli EU-csatlakozásának tükrében tartja kifejezetten kedvezőnek a Trigránit. A társaság gyakorlatilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés