Előfizetői tartalom

Fidesz: állítsák le a privatizációt - népszavazást!

Portfolio
A Fidesz hétfőn népszavazást kezdeményez a privatizáció leállítására - közölte Áder János, a Fidesz frakcióvezetője egy hétfő reggeli televíziós műsorban, hozzátéve, hogy ezt a parlamentben is bejelentik. A kérdés lényege: "egyetért-e ön azzal, hogy a privatizációt állítsa le a kormány, ne folytassa?" - közölte Áder az MTI szerint.

Ha a Fidesz kezdeményezését az Alkotmánybíróság előtt megtámadnák, akkor a párt össze fogja gyűjteni a 200,000 aláírást - mondta Áder. Utána már csak a különböző intézményeken, az Országos Választási Bizottságon, a Belügyminisztériumon múlik, hogy mikor lehet ebben az ügyben népszavazást tartani - tette hozzá Áder János. A Fidesz régóta kritizálja a privatizációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés