FONTOS Rendkívüli árváltozás jön a benzinkutakon
 
Előfizetői tartalom

386 gyászszalaggal átkötött könyv a képviselőknek - A tőzsdeelnök levelet írt...

Portfolio
Ma kerül átadásra az 386 db gyászszalaggal átkötött Részvények könyve (Részvények a Budapesti Értéktőzsdén 2004 ), amelyet a tőzsde elnöke, Szalay-Berzeviczy Attila küld az országgyűlési képviselőknek. A tőzsdeelnök minden képviselőnek személyesen aláírt, névre szóló levelet mellékel, amelyben az árfolyamnyereség-adó bevezetése ellen tiltakozik.

Mint ismeretes a Parlament hamarosan szavaz az adócsomagot érintő módosító indítványokról és magáról a csomagról. Amennyiben -a várakozásoknak megfelelően- nem történik változás, úgy jövőre 25%-os adó terheli a tőzsdei papírokon elért árfolyamnyereséget. Mint ismeretes az érintettek és a szakma már minden fórumon tiltakoztak a tervezett adó ellen, de szavaik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés