Előfizetői tartalom

Mit hoz a Microsoftnak a Windows XP?

Portfolio
Hatalmas reklám hadjárat előzte meg már a piaci bevezetését is a Windows XP-nek, mely a Microsoft operációs rendszerének a legújabb, ma hivatalosan is piacra dobott verziója. A világelső szoftvergyártó a program piaci bevezetésére összesen 200 millió dollárt kíván elkölteni a következő 4 hónapban, ami 18%-át teszi ki a cég negyedéves reklám kiadásainak.

Ez azonban még csak a kezdet, hiszen összesen mintegy 1 mrd dollárt szánnak az XP népszerűsítésére a világon. Mekkora árbevételre számíthat azonban a Microsoft az XP-től? A társaság előzetes becslései szerint az XP 650-700 millió USD árbevételt jelenthet a cégnek az idei év utolsó három hónapjában, ami csaknem 10%-át jelenti a társaság által prognosztizált 7.1-7.3...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés