Előfizetői tartalom

USA: Robban a technológia?

Portfolio
A tegnapi gyászos teljesítmény után a mai nap folyamán erős nyitásra számíthatunk az amerikai piacokon, a határidős részvényindexek számottevő mértékű emelkedést mutatnak. A pozitív hangulat különösen a technológiai szektorra lehet jellemző, amelyet a tegnap este publikáló cégek (AMD, Compaq) és a korrekcióra való hajlam indukálhat. Ma nyitás előtt számos blue chip publikálta negyedéves eredményét, amelyek alapvetően kedvezőek lettek.

A légitársaságok gyengélkedése megtette hatását az iparágban beszállítói oldalról érdekelt United Technologies árfolyamára, a konszern 4. negyedéves eredménye 19%-kal maradt el a bázisidőszak értékétől. A visszaesés ellenére a társaság eredménye jónak mondható, hiszen a 345 millió dolláros negyedéves profit egy részvényre vetített 69 centes értéke 2 centtel haladta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés