Előfizetői tartalom

Továbbra is a nemzetközi hangulattal szemben a BUX

Portfolio
Ma sem foglalkoznak a hazai részvényekbe invesztáló befektetők a nemzetközi tőkepiacokon tapasztalható kedvezőtlen hangulattal, a BUX ugyanis annak ellenére emelkedett a nap elsős felében 0.6%-ot, hogy az európai indexek 0.5-1.5%-os mínuszban állnak. A BUX jelenleg 7,899 ponton áll, a forgalom azonban lehetne jobb is, hiszen annak értéke még az 1.4 mrd Ft-ot sem éri el.

A nagyobb forgalmú papírok közül kiemelhető a Kárpótlási jegy, ami 580 FT-ig, csaknem 12%-ot emelkedett, miután a Pénzügyminisztérium politikai államtitkára kijelentette, hogy tárgyalnának a Kárpótlási Jegytulajdonosok Érdekvédelmi Egyesületével (KJEÉ) a jegyek problémájának megoldásáról. A blue-chipek közül folytatódik a Richter rallyja, a legnagyobb magyar gyógyszergyártó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés