Előfizetői tartalom

Inkább nyulat vettek a befektetők

Portfolio
Igen szerény érdeklődés mellett telt el a BÉT mai napja, a forgalom igen alacsony értéket alakult, az 1.1 milliárdos forint is csak egy óriás OTP kötés eredménye, amely egymaga a forgalom több mint felét adta. A forgalom igen alacsony volta a nyugati piacok zárva tartásának volt köszönhető, értéke nem meglepő a héten amúgy is döbbenetesen alacsony érdeklődés tekintetében.

Az érdeklődés teljes hiánya mellett a BUX 0.4%-kal 8114 pontra emelkedett. A blue chipek körében erősödés volt megfigyelhető, egyedül a Matáv árfolyama stagnált. A Mol 0.9, a Richter 0.6%-ot ment, de forgalmuk jócskán elmaradt a 100 millió forintól. Az OTP 0.5%-ot erősödött. A nap sztárja az IEB volt, amelynek sikerült elcsípnie a forgalmi rangsor 2. helyét, a bankpapír tovább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés