Előfizetői tartalom

Pozitív napzárás, AH korrekció

Portfolio
A dél körül tapasztalható stagnálás után optimista hangulatban telt a délután a BÉT-en, a BUX 1.5%-kal 8,636 pontra erősödött nap végére. A forgalom alacsony volt, az 5.3 milliárdos érték jelzi, hogy a külföldi érdeklődés limitált volt. A nagyobb papírok közül jelentősebb forgalom csak a Mol és Matáv piacán jelentkezett.

A négy blue chip mindegyike jó teljesítményt nyújtott a Mol 0.9, a Matáv 1.5, az OTP 2.9, a Richter 1%-ot erősödött. Az OTP nagymértékű erősödése a tegnapi esés után korrekcióként fogható fel, miközben a Matáv jó teljesítménye azért impozáns, mivel 1,020 forintos záróára az 1,000 forintos szinttől való elszakadását jelentette. Richter abból profitálhatott, hogy lengyel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés