Előfizetői tartalom

Synergon zuhanás a parketten

Portfolio
Minden különösebb hír nélkül 8.6%-ot esett ma eddig a Synergon árfolyama, a 30 ezer db-ot meghaladó forgalom pedig egyértelműen nagyobb az elmúlt időszak átlagánál. Az informatikai papír utoljára tavaly októberben, a Széles Gáborral kapcsolatos pletykák időszakában volt ilyen mélyen, bár akkor éppen felkapaszkodóban volt a jegyzés.

A társaság tevékenységével kapcsolatban új lényeges információ a gyorsjelentés, illetve az akvizíciókkal kapcsolatos put és call opciók ismertetése óta nem került napvilágra. Az előző negyedév veszteséges működése után a harmadik negyedévben sem várhatnak kiugró teljesítményt a befektetők, de ez aligha lehet mozgató rugója az eladásoknak. Negatív hír lehet talán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés