Előfizetői tartalom

Negatív hírek az amerikai buszpiacról - érintett a NABI?

Portfolio
Az elmúlt hét elején a két jelentős, az amerikai és az angol piacon érdekelt buszgyártó is a piaci nehézségekre hívta fel a figyelmet. A profit warningot követően a Mayflower 30%-ot esett, míg a Henlys mérsékeltebb csökkenése csak annak köszönhető, hogy éven belül már 70%-ot esett a részvény. Jogosan merül fel a kérdés, hogy a mindkét említett piacon jelenlévő NABI-t hogyan érintik a bejelentésekben foglalt negatív tényezők.

Mind a Mayflower, mind a Henlys tőzsdén jegyzett buszgyártó társaság, így gyakran szerepelnek a NABI elemzésekben árazási összehasonlítások vonatkozásában. A profit warningok A Henlys szeptember 30-án megjelentetett gyorsjelentésében arra hívta fel a befektetők figyelmét, hogy az amerikai iskola buszpiacon igen erős árverseny kialakulása mellett a kiszállítások átütemezése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés