Előfizetői tartalom

Végre egy kis emelkedés

Portfolio
Végre erősödni tudtak az indexek tegnap az Egyesült Államokban, aminek oka elsősorban az volt, hogy Irak bejelentette, hogy beengedi légterébe az ENSZ fegyverzet ellenőreinek segítésére a korábban megtagadott felderítő repülőgépeket. A Dow Jones 0.7%-os erősödés után 7,920 ponton zárt, a Nasdaq 1.1%-kal 1,297 pontig emelkedett, míg az S&P 500 0.8%-kal 834 pontig ment fel.

A szektorok közül egyedül a távközlési nem tudott növekedést elérni, szegmens csökkenése azonban belül maradt az 1%-on. A legjobban az IT cégek és az energetikai vállaltok teljesítettek.Közzétette a Johnson&Johnson, hogy 2.4 mrd dollárért, azaz részvényenként 45 dollárért megvásárolja a Scios nevű társaságot. A hír már pénteken elterjedt a piacon, egyedül a vételár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés