Előfizetői tartalom

Óriási emelkedéssel indulhat a nap

Portfolio
Az irányadó határidős részvényindexek tanúbizonysága alapján igen erős emelkedéssel nyithatnak az amerikai részvénypiacok. Az okok egyszerűek: Az amerikai tengerészgyalogosok Bagdad belvárosában vannak, miközben a britek teljesen megszerezték a Bászra feletti ellenőrzést. A S&P fut 21.5, a Nasdaq 100 38, a Dow 195 pontos emelkedést mutat.

Az optimizmus teljes. Az európai piacok szárnyalnak, az Európában jegyzett amerikai papírok jelentősen emelkedtek, a dollár erősödik, az olaj gyengül. Az egyedi cégek hírfrontján a J.P. Morgan negatívan vélekedik az Alcoáról, miközben a Goldman a Yahoo-val, a Morgan Stanley az AOL-lal kapcsolatban optimista. Az eseményeket azonban teljes mértékben a háborús optimizmus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés