Előfizetői tartalom

Gyorsjelentés szezonnyitó: holnap NABI

Portfolio
A holnapi nappal megkezdődik a hazai első negyedéves gyorsjelentés szezon, melyet ezúttal a NABI nyit meg. Elemzői körkérdésünk ezúttal sajnos nem járt eredménnyel, így a meglévő előrejelzések minimális száma miatt nem állítjuk össze hagyományos konszenzusunkat. Ennek hiányában megpróbáljuk összefoglalni azon főbb tényezőket, melyek meghatározták az első negyedév teljesítményét, vagy valamilyen szempontból különös fontossággal bírnak.

Április 15-én jelentette be a társaság, hogy az első negyedévben beszállítói problémák miatt a tervektől elmaradóan 277 darab buszt értékesített. A tervelmaradás egyenes következménye lett, hogy a társaság tőzsdei életében egyedülálló módon az első negyedév végén csökkentésre került az éves terv.A tavalyi évben átadott kaposvári üzem alapvetően a működési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés