Előfizetői tartalom

265 Ft/euró közelében az árfolyam

Portfolio
Szerda délutáni pozíciójánál 65 bázisponttal gyengébben, 6.34%-on kezdte a reggelt a forint a sáv erõs oldalán, jelenleg már 265 Ft/euró közelében jár a hazai fizetõeszköz árfolyama, vagyis a reggeli órákban tapasztaltaknál 30-40 fillérrel többet adnak egy euróért a bankközi devizapiacon, amely a tegnapi jegyzéshez képest 2 Ft-ot meghaladó gyengülés.

Bujtor Gyula, az IEB üzletkötõje szerint a tegnap délután óta tartó folyamatos gyengülés ellenére mind a hazai, mind a külföldi befektetõk aktivitása alacsony. A szakértõ a hét további részében is a trend folytatódására számít. Az államkötvény piacokat - a tegnapi aktívabb kereskedést követõen - mérsékelt elmozdulás jellemzi. Ma 12 hónapos diszkont...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés