Előfizetői tartalom

Nehéz év előtt a Matáv - pesszimista CFO

Portfolio
A kiélezett mobilpiaci verseny következtében csökkenő árréssel számol a Matáv a második félévben - írja a Dow Jonesra hivatkozva a Napi. Klaus Hartmann a hírügynökségnek elmondta, hogy valószínűleg a társaság teljesíti 2003-as tervszámait, azonban megjegyezte, az erősödő verseny, a vezetékes üzletág forgalmának további csökkenése és az új hírközlési törvény miatt 2004 különösen nehéznek ígérkezik.

Az idei éves tervek kapcsán Klaus Hartmann a 40% körüli EBITDA margint teljesíthetőnek vélte, bár ez nem jelent eltérését a társaság hivatalos kommunikációjához képest. A Matáv még az 1. negyedéves 46%-os EBITDA margin után sem nyilatkozta, hogy várhatóan felülmúlja terveit.A Matáv CFO-ja szerint a nehezén már biztosan túl vannak, azonban azt senki sem tudja, hogy mikor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés