Előfizetői tartalom

Csúszhat a 2004-es költségvetés zárószavazása

Portfolio
Szili Katalin szerint a kormánypártok és az ellenzék közös felelősségéről, a parlament tekintélyének és működőképességének megőrzéséről tárgyalt a képviselőcsoportok vezetőivel a 2004. évi költségvetéssel kapcsolatban tartott rendkívüli házbizottsági ülésen hétfőn - tudósított az MTI. A tárgyalások oka az, hogy a 2004. évi költségvetéshez 1,748 módosító javaslat érkezett, amely közel 4,000 ajánlást jelent: elképzelhető, hogy felül kell vizsgálni a zárószavazás december 15-i időpontját.

Ha a 4,000 ajánláspontot figyelembe veszik, amelyekhez még csatlakozó módosító indítványt lehet benyújtani, akkor az végül több mint 10,000 tárgyalandó ajánlást jelenthet. Ez a mennyiség az Országgyűlés Hivatala számára is a kezelhetőség határát jelenti. A parlament elnöke elmondta, nem tudják biztosítani 386 példányban a másolást, ezért nyomdában kell elkészíteni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés