Előfizetői tartalom

8.6%-kal bővült a kiskereskedelmi forgalom

Portfolio
Szeptemberben folytatódott a kiskereskedelmi eladások dinamikus emelkedése - közölte a KSH. A forgalom volumene szeptemberben 8.6%-kal, a III. negyedévben 8.5%-kal, az első kilenc hónapban átlagosan 8.4%-kal haladta meg az előző év azonos időszakit. Az előző hónaphoz viszonyított szeptemberi volumenindex 1.0%-os növekedést mutat.

Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelem forgalmi volumene szeptemberben az átlagos növekedési ütemnél lassabban, az előző év azonos hónapjához viszonyítva 7.2%-kal bővült. Ezen belül a vegyes termékkört forgalmazó üzletek (hipermarketek, szupermarketek, vegyesboltok) forgalma dinamikusabban (7.4%-kal) nőtt, az élelmiszer-szaküzletek forgalma mérsékeltebben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés