Előfizetői tartalom

Ismét kalapács alatt a DAM

Portfolio
A Mátraholding Rt. ismételten meghirdette a DAM Steel vagyonát, miután az előző értékesítési kísérlet sikertelenül zárult. A felszámoló gyakorlatilag változatlan feltételek mellett - legalábbis a vételár vonatkozásában - kívánja eladni a vagyontárgyakat. A Felszámoló már korábban jelezte, hogy az előző sikertelen értékesítés után újabb vevőjelöltek tűntek fel.

A Mátraholding szerint a DAM Steel-re várt 5 mrd Ft-os vételi ajánlatból az ingatlanok tesznek ki 2 mrd Ft-ot, a termelő berendezések 1.75 mrd Ft-ot érnek, míg a készletek 1.45 mrd Ft-ot tesznek ki. Finanszírozási szempontból a leginkább érintett szereplő a CIB, mely 1 mrd Ft feletti hitelt nyújtott a DAM Steel-nek, s csak hosszas alkufolyamat és újabb biztosítékok után járult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés