Előfizetői tartalom

Rába: ismét nyereség az első negyedévben?

Portfolio
Holnap reggel jelenik meg a Rába első negyedéves gyorsjelentése. A meglehetősen korai időpontra való tekintettel mindössze három elemzőnek volt előrejelzése az első negyedév vonatkozásában. A "konszenzus" pozitív meglepetése, hogy ismét profitot valószínűsítenek az elemzők, kevésbé kedvező vonatkozás azonban, hogy mindez csak a fedezeti ügyletekben rejlő eredménynek köszönhető, a működési profit változatlanul negatív.

Az első negyedév gazdálkodásával kapcsolatban megfogalmazható főbb tényezők: 1., az amerikai piacon várhatóan érzékelhető árbevétel növekedést ért el a társaság a tavaly év végén megélénkült kereslet fennmaradásával 2., a jármű üzletágban a Honvédelmi Minisztérium részére jelentősebb átadás az első negyedévben nem történt, így ezen üzletágból túl sok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés