Előfizetői tartalom

A GVH bírságot szabott ki a piackutatási eredmények megalapozatlansága miatt

Portfolio
A fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolásának tilalma miatt indult eljárás Termékmix Marketing és Reklám Kft ellen. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa megállapította a vállalkozás fogyasztók megtévesztésre alkalmas magatartását, határozatában megtiltotta a jogsértés folytatását és kötelezte a vállalkozást a jogsértés megállapításának közzétételére és kétmillió forint bírság megfizetésére.

Az országos újságkiadási piacon elkülönült piaca van azoknak a szaklapoknak, amelyek az élelmiszerek, élelmiszernek nem minősülő termékek kereskedelmével foglalkozó vállalkozásokat tájékoztatják. A kereskedelmi lapok között éles a verseny, amely a lapok szakmai elismertség megszerzésén keresztül a hirdetők megszerzéséért folyik, egyben eszközül szolgál a gyártók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés