Előfizetői tartalom

A bankok nem nyaralnak

Portfolio
Vegyesen változtak a délelőtt folyamán Európa vezető részvénypiacainak indexei. A tőzsdék több forrásból is iránymutatásra várnak, elemzők szerint lehet, hogy egészen július közepéig. A DAX 0.2%-kal emelkedve 4,000 pont felett várja a délutánt, míg a CAC 40 0.1%-kal erősödött. A FTSE 100 0.2%-os mínuszban tartózkodik ebédidőben.

A kívánt támpontok közül elsőként a Bank of England 13:00-kor esedékes kamatdöntésére számíthatnak a befektetők, melytől az alapkamat emelését várják a szakértők. Sokak szerint azonban a tőzsdék csak a június végére várható Fed kamatemelés után választanak irányt, vagy rosszabb esetben csak a július közepétől megjelenő amerikai gyorsjelentések hatására.Az európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés