Előfizetői tartalom

Vártnál nagyobb csökkenés a heti friss munkanélküliek számában

Portfolio
Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma által közzétett adatok alapján a július 17-ével "záródó" hét végére 339,000 főre csökkent a heti friss munkanélküliek száma. Elemzők 345 ezer fős munkanélküliségi adatot vártak. A felülvizsgált adatok szerint a múlt héten 350 ezer fő volt az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók száma.

A heti nagyobb ingadozásokat kiszűrő - és ezért a tényleges munkaerő-piaci folyamatokat jobban tükröző - négy hetes mozgóátlag 336,750 főre apadt az előző heti 339,250 főről. Az Egyesült Államok munkaügyi hivatalai által a július 10-ével "végződött" héten számon tartott összes munkanélküliek száma is csökkenést mutat: az előző heti 2 millió 964 ezer fős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés