Előfizetői tartalom

Invitel kötvénykibocsátás

Portfolio
A Magyar Telecom B.V., az Invitel Rt. közvetlen anyavállalata ma bejelentette azon tervét, hogy 140 millió EURO értékben, 2012. évi lejárattal elsőbbségi kötvényeket ("senior notes") bocsát ki. Az ajánlat az Egyesült Államok területén kívül és az Egyesült Államokban kizárólag minősített intézményi vevők számára érvényes (ahogyan erről az Egyesült Államok Értékpapír Törvényének 144A paragrafusa rendelkezik). A Matel kérvényezte az elsőbbségi kötvények Luxemburgi Értéktőzsdére történő bevezetését.

Az értékpapírok kibocsátásával egy időben az Invitel új elsőbbségi hitel-szerződések megkötését tervezi, amelyek egyike egy határozott idejű, 2011-ben lejáró 160 millió EURO összegű hitel, a másik pedig egy 5 millió EURO összegű rulírozó hitelkeret, amely 2010-ig áll a cég rendelkezésére, ám amelyet az ügylet zárásakor az Invitel nem hív le. A Matel terve az, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés