Előfizetői tartalom

Draskovics: bevezethető 2010-ben az euró - fontos amit az elemzők mondanak, de...

Portfolio
Draskovics Tibor egy ma reggeli televíziós műsorban arról beszélt, hogy a 2005-ös költségvetés olyan lesz, mely lehetővé teszi az országnak az euró 2010-es bevezetését. A bankok megemelt nyereségadója kapcsán a pénzügyminiszter kifejtette, hogy egyeztettek jogi szakértőkkel a kérdésről, amely érvelése szerint nem aggályos alkotmányossági szempontból.

A miniszter a Napkelte adásában feltehetően nyugtatási céllal (is) hangsúlyozta az euró 2010-es bevezethetőségét, mivel a múlt héten jelentősen felemelt idei államháztartási hiányra vonatkozó előrejelzés kapcsán a befektetők és az elemzők körében is megerősödtek azok a félelmeket, melyek szerint Magyarország csökkenő valószínűséggel lesz képes a konvergencia-programban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés