Előfizetői tartalom

Hat nagy külföldi befektetési bank többet tudhat? Miről folytak a PM - banki elemzői megbeszélések hétfőn? (2.)

Portfolio
A Pénzügyminisztériumtól megtudtuk, hogy a múlt szerdai telefonos konferenciabeszélgetés után e hét hétfőn személyesen is látogatást tett Magyarországon hat nagy külföldi befektetési bankház elemzője. A megbeszélések aktuális makrogazdasági kérdésekről, főként az államháztartási folyamtokról, a 2005-ös költségvetésről szóltak. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője szerint a látszat ellenére nem biztos, hogy ok-okozati összefüggés van a forint keddi, több mint egy éves csúcsdöntése, illetve a megbeszéléseken feltételezhetően elhangzottak között.

Múlt szerdán telefonos konferenciabeszélgetésen vettek részt a Deutsche Bank, a JP Morgan, a UBS, a Morgan Stanley, a Barclay's és a Goldman Sachs szakérői. A VG Online információi szerint, amit Pichler Ferenc a PM részéről számunkra is megerősített e hét hétfőn a nagybankok képviselői személyesen is látogatást tettek Magyarországon. Pichler hozzátette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés