Előfizetői tartalom

Mobil parkolás Szegeden

Portfolio
Októbertől mobiltelefonon keresztül, egyszerűen és gyorsan, SMS segítségével egyenlíthető ki a parkolás díja a Szegedi Közlekedési Társaság által fenntartott parkolóhelyeken. A T-Mobile, a Pannon GSM és a parkolási program elkészítésében együttműködő New Wave Socket Bt. közös fejlesztésében megvalósult, mindkét szolgáltató összes ügyfele számára egyaránt elérhető mobil vásárlási megoldás az első ilyen jellegű szolgáltatás Magyarországon.

Hosszabb távon országosan elterjedhet az a fejlesztés, amelynek köszönhetően az országban elsőként a T-Mobile és a Pannon GSM ügyfelei Szegeden mobiltelefonnal havi számla terhére, illetve m-com egyenlegre vásárolhatnak parkolójegyet SMS-ben. Az autósoknak mindössze gépjárművük rendszámát (amely lehet akár külföldi is), valamint a megvásárolni kívánt szelvénytípus kódját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés