Előfizetői tartalom

AH: kiszervezték az üzemeltetést

Portfolio
Tegnap a zárási jegyzőkönyvek aláírásával befejeződött a szerződéskötési eljárás az Antenna Hungária Rt. létesítményeinek bel- és kültéri üzemeltetési feladatainak ellátásáról. A feladat elvégzésére kiírt kétfordulós pályázatra 14 vállalkozás - köztük a legnagyobb outsource cégek - kapott meghívást. A pályázat nyertese a Future Clean Rt. 2004 nyarától folyamatosan vette át üzemeltetésre az egész ország területén található létesítményeket.

Az Antenna Hungária Rt. célja a korszerű, integrált kiszervezési megoldással az volt, hogy csökkentse költségeit, javítsa a humánerőforrás-gazdálkodás hatékonyságát és segítse a privatizációs előkészületeket. Az AH éves szinten jelentős, 10%-os költségmegtakarítással számol az üzemeltetési költségek területén, valamint a hatékonyság nő a csökkenő létszám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés