Előfizetői tartalom

Draskovics: nincs napirenden a posta eladása

Portfolio
A privatizációt firtató kérdésekre a pénzügyminiszter leszögezte, hogy elvárja az ÁPV Rt.-től: megalapozott szakmai munka folyjon az intézményben, melynek eredményeként bizonyos kérdésekről javaslatok születnek. Ilyen estben neki kötelessége azt a kormány elé terjeszteni. Draskovics kijelentette, hogy "a Magyar Posta Rt. privatizációjára vonatkozó javaslat nem érkezett hozzám".

A pénzügyminiszter ugyanakkor kifejtette, hogy helyesnek tartja, ha gondolkoznak a posta privatizációján az arra illetékesek, sőt megjegyezte, hogy "remélem, még sok máson (intézményen) is gondolkoznak." Ezzel befejeződött a PM-ben tartott sajtótájékoztató, Draskovics Tibor és népes kísérete a Parlamentbe tart, hogy délután 4 órakor ünnepélyes keretek között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés