Előfizetői tartalom

Riasztó Survivor, elbűvölő Sandra - Walker is legyőzte a "Kísértés"-t

Portfolio
Úgy tűnik nem estünk "Kísértésbe" az elmúlt héten, az RTL Klub új műsoránál még Walker, a texasi kopó is több "marketing szempontból értékes" nézőt szegezett a képernyők elé. Ha a kalandozó párok nem is, Sandra Bullock azért lázba hozta a közönséget, a Beépített szépség a hét legnézettebb műsora lett a teljes lakosságra vetítve.

Az MTV produkciói közül ezúttal egy sem került a Top10-be, a legjobban szereplő Szuperbuli mindössze a 24. helyet harcolta ki a teljes lakosság körében.SHRShare, magyarul közönségarány vagy részesedés; ez a százalékszám azt mutatja, hogy az éppen tévénézők hány százaléka nézte az adott műsort.SZÓTÁR >>Bár a heti tévénézők átlagosan lekötött arányában ezúttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés