FONTOS Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír
 
Előfizetői tartalom

Márciusi brókerrangsor: óriási tolongás az Erste mögött

Portfolio
Határozott élénkülést hozott a BÉT részvényszekciójának életébe a március, a visszafogott februárhoz képest jelentősen bővült a forgalom, bár az egy évvel korábbihoz képest csökkenést testesít meg a 233.4 milliárdos érték. A piaci koncentráció (TOP10/piac) a februári megingás után tovább nőtt, miközben a korábbi hármas élboly 5 (6) fősre bővült.

A forgalmi listát természetesen az Erste vezeti 40.7 milliárdos értékkel, azonban piaci részesedése 17.4%-ra csökkent, amelynél alacsonyabb érték csak tavaly áprilisban fordult elő. A 20%-os álomhatár stabilizálása ismét távolra került, amely egyértelműen a piaci verseny élénkülésére vezethető vissza. A tavalyi évhez képest a piac szerkezet alapvetően megváltozott,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés