Előfizetői tartalom

kkv - Milyen tényezőkön múlnak a jövő finanszírozási lehetőségei?

Portfolio
A kis- és középvállalkozások jelene és jövője, a finanszírozási lehetőségek kiaknázásához vezető út állomásai kerültek terítékre azon a sajtóreggelin, amely összekapcsolódott a kimondottan a kkv szegmens számára készített, nyugodtan információs adatbázisnak nevezhető könyv, a 3TS Venture Partners által összeállított - PriceWaterhouseCoopers, Invescom Corporate Finance Kft., Kisvállalkozás-fejlesztő Pénzügyi Rt. és Budapest Business Journal segítségével/támogatásával létrejött - "A siker finanszírozása" bemutatásával. A tájékoztató során Alpek István, a 3TS Venture Partners befektetési igazgatója a kis- és középvállalkozások finanszírozási helyzetéről tartott előadást.

A kkv finanszírozásnak alapvetően négy pillérét különíthetjük el. A cégalapítók, barátok és "angyalok" általában viszonylag alacsony összeggel szállnak be az induló vállalatokba. A vissza nem térítendő támogatások és kedvezményes hitelek sokrétűek, ugyanakkor egyelőre még nincsenek igazán kihasználva, sokszor nehézkes a megszerzésükhöz kapcsolódó adminisztráció....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés