Előfizetői tartalom

Kamatot emel az OTP - semleges eredményhatások

Portfolio
A jegybanki alapkamat 2003. november 28-i 300 bázispontos emelését követően a pénzpiacon kialakult helyzet értékelését és a várható tendenciák elemzését december 3-án az OTP Bank lezárta. A legnagyobb hazai hitelintézet árazásért felelős testülete áttekintette a bank teljes eszköz- és forrásoldali termékkörét, valamint a versenykörnyezetben bekövetkezett változásokat.

A grémium az ésszerűség és a kiszámíthatóság szempontjai mentén határozott arról, hogy december 20-i hatállyal jellemzően 300 bázisponttal felfelé módosítja a hitelek egy részének kamatát és ugyanezen időponttól lekötési időtől és összegtől függően, 150-275 bázisponttal megemeli a lekötött betétek után fizetett kamatot. A bejelentett kamatlépések eredményhatása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés