Előfizetői tartalom

Nagy felvásárlásra készül a Magyar Telekom?

Portfolio
Akár már márciusban kalapács alá kerülhet az Ukrtelekom, amelyért a Magyar Telekom sajtóértesülések szerint esélyes pályázó lehet. Ez újra felélesztheti az osztalék csökkentésével kapcsolatos befektetői félelmeket, amelyek tavaly a Telekom Slovenije tender kapcsán is szárnyra kaptak. Pánikolni véleményünk szerint azonban még túlságosan korai lenne.

Ahogyan azt a Portfolio.hu korábbi írásaiban már valószínűsítette, felgyorsulni látszik az ukrán nemzeti távközlési óriás, az Ukrtelekom privatizációja. Yosyp Vinskiy, az ország közlekedési és hírközlési minisztere a múlt hét végén sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a cég 67.79%-os részvénycsomagját már 2009. márciusában eladhatják. A UNIAN nevű ukrán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés