Előfizetői tartalom

A Plotinus már 2383 forintot ér

Portfolio
Pénteken tette közzé a Plotinus a társaság vagyoni helyzetéről szóló rendkívüli tájékoztatását, ebből kiderült, hogy az egy részvényre jutó saját tőke értéke (BVPS) 2383 forinton állt október végén. Egy hónappal ezelőtt még 2374 forintos BVPS-t láthattunk, vagyis havi alapon a részvények fair értéke 0,4%-kal került feljebb. Tavaly év vége óta viszont már 31,4%-os emelkedést mutat a BVPS.

Még pénteken tette közzé a Plotinus rendkívüli tájékoztatását, ebből kiderült, hogy a cég egy részvényre jutó saját tőkéje 2383 forinton állt október utolsó napján a pozíciók beértékelését követően. Havi alapon mindez 0,4%-kos emelkedésnek felelt meg, hiszen szeptember végén a részvények fair értéke 2374 forinton állt. Az utóbbi hónapokban a tájékoztatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés