Előfizetői tartalom

Megszületett a döntés - Itt a legjobb privátbankok listája!

Portfolio
Februárban nyilvánosságra került a Euromoney friss privátbanki és vagyonkezelői felmérése, a versenytársak egymásról alkotott véleménye alapján a legjobb privátbanki szolgálattó díját globálisan a UBS, a Credit Suisse és a JP Morgan szerezte meg. A Portfolio.hu hozzájutott a magyar eredményekhez is, a 33 kategóriából a legtöbb első helyezést a Concorde Alapkezelő, az OTP Bank és a Bank Gutmann szerezte meg. Utóbbi szolgáltató az összesített aranyérmet is elhozta, míg a tavalyi első helyezett BNP Paribast az Erste vásárolta fel. A 2014-es listán sok változás történt, például aranyérmet a tavalyihoz képest kétszer annyi intézmény kapott.

Neves külföldi szakértők is elmondják véleményüket a befektetési lehetőségekről a Portfolio.hu - elsősorban tanácsadóknak szóló - vagyonkezelési konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A globális lista élén nincs változás A Euromoney hagyományosan közzéteszi a privátbanki és vagyonkezelői felmérését minden év februárjában, számunkra igazi érdekességgel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái