Előfizetői tartalom

A befektetők dacolnak a kockázatokkal

Portfolio
Ismét örömteli folyamatokat láthattunk az augusztus 27-én zárult hét során, a fejlődő piaci részvény- és kötvényalapok esetében is tőkebeáramlás következett be az EPFR legfrissebb statisztikái szerint. Utóbbi alapkategória esetében ez egyben azt is jelentette, hogy megszakadt az elmúlt három hétben tapasztalt tőkekiáramlási sorozat.

Az EPFR Global legújabb adatai szerint a fejlődő piaci részvényalapokba az augusztus 27-én zárult hét során közel 0,6 milliárd dollár friss tőke érkezett. Ezzel folytatódott a hetek óta tartó beáramlási sorozat, amit az MSCI EM index idei jó szereplése is támogat. A fejlődő piaci kötvényalapokba közel 0,5 milliárd dollár érkezett azt követően, hogy az elmúlt három...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés