Előfizetői tartalom

Felfedik titkukat a Brokernet utáni korszak éllovasai

Portfolio
A biztosítóknak és a közvetítőknek is lejjebb kellett adniuk a nyereségükből, hogy az MNB által elvárt Teljes Költség Mutatók teljesüljenek - mondja az etikus életbiztosítási szabályozásról az OVB két ügyvezető igazgatója. A legnagyobb árbevételű hazai biztosításközvetítő társaság két vezetőjét, Jánosi Gergelyt és Papp Ádámot közelgő Biztosítás 2018 konferenciánk apropóján elsősorban az életbiztosítások értékesítéséről kérdeztük.

Biztosítás 2018 Papp Ádám is megosztja véleményét csütörtöki konferenciánkon, még lehet regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Portfolio: Az ország legnagyobb árbevételű biztosításközvetítője lett az OVB az elmúlt években (a főleg más termékekkel foglalkozó Fundamenta-leánycéget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés