Előfizetői tartalom

Babaváró hidegzuhany: nagyon nem mindegy, melyik bankot választod

Portfolio
Kellemetlen meglepetés érheti azokat, akik teljesen szabadon felhasználható babaváró hitelt akarnak igényelni saját számlavezető bankjuknál. Egyes bankok ugyanis a rendeletnél szigorúbban járnak el, és korlátozzák a pénz felhasználását. Ha viszont valaki emiatt nem a saját bankjánál veszi fel a babavárót, akkor számlanyitásra kényszerülhet egy másik banknál, ami persze nem kívánatos plusz költségekkel jár.  Megnéztük ezért, mely nagybankok tekintenek el a felhasználási korláttól és a számlanyitástól is.

Babaváró hitelt kalkulálnál? Használd a Pénzcentrum kalkulátorát! Kollégánk saját számlavezető bankjánál, a K&H-nál szeretett volna babaváró hitelt felvenni. A bankfiókban azonban arról tájékoztatták, hogy legalább 51%-ban lakáscélra kell felhasználnia a kívánt 10 millió forintos összeget. Mivel neki nincs lakáscélja, a K&H helyett bejelentkezett egy másik univerzális...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái