Előfizetői tartalom

Ahol a tőzsde korábbi vezetője és a privátbanki nagyágyú kezeli a gazdag magyarok pénzét

Portfolio
Rotyis József és Szabó Sándor neve széles körben ismert a hazai pénzügyi szektorban: előbbi többek között a Budapesti Értéktőzsde első számú vezetőjeként dolgozott hosszú éveken keresztül, utóbbi pedig az MKB Bank és a K&H Bank private banking üzletágait irányította az elmúlt 10 évben. Rotyis József manapság vezető privátbankárként, Szabó Sándor pedig a prémium banki üzletág igazgatójaként dolgozik a privátbanki szolgáltatásokat kínáló, összesen mintegy 70 milliárd forintos vagyont kezelő SPB Befektetési Zrt.-nél.

Mindketten jelentős karriert tudhattok magatok mögött a pénzügyi szektorban, így nyilván a piac legnagyobb szereplői is tárt karokkal vártak benneteket. Miért a privátbanki szegmens kisebb szereplőjének számító SPB mellett döntöttetek, amikor váltottatok? Rotyis József: Az én eddigi szakmai pályafutásomnak a Budapesti Értéktőzsde mellett volt egy másik meghatározó területe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés